vi tar vår bil och åker ner, ner till Ullared!

vaknade på ett fint sätt imorse och det blev bara bättre när jag kom på att jag skulle till Ullared.
inhandlade så klart en massa skit (eller vad man ska kalla det, och så massor med kläder fast man lovar sig själv att inte köpa det), men ändå mycket mindre än tidigare åren. kan var för att jag fick reda på två dagar innan att vi skulle åka.

just becouse my eyes don't tear doesn't mean my heart doesn't cry.

tisdag

det var inte alls roligt att vakna upp idag, men måste ändå ge mig ut på en promenad i regnet med vovven.
så fort jag kommer hem igen ska jag mysa ner mig i sängen, sätta på skilda värdar och äta chokladbollar (som jag dock inte gjort än). ska träffa Carro idag också för att kolla på film och annat mys som förr i tiden.
imorgon åker jag till Ullared för att hjälpa mamma och pappa att handla till jobbet och hem.


tre bilder från Kroatien.

.

dagen före dagen före dagen!

hunnit med massor idag vilket känns så sjukt skönt.
packat klart (i stort sätt..), solat, städat rummet, vart hos sjukhuset för undersökning, städat på jobbet och även införskaffat det SISTA till resan den här gången.
jag vet att jag sa det förra gången men kom på ytterligare litegrann haha.

juni månad

Juni har faktiskt vart en underbar månad med mycket händelser.
färgade håret ljusare i "topparna" två gånger och nu är det helt perfekt (tack älskling för det förvånansvärt duktiga jobbet med håret), vart två gånger på smultronstället, en gång med familjen och en gång med bästavän och pojkvän, druckit många frappinos för att klara av de sista jobbdagarna, utekvällar med båtåkning, kubb och grillning, tränat mer än vanligt och även sagt hejdå till den underbaraste läraren i universum.
nu ser jag framåt mot juli som i stort sätt endast kommer spenderas i Kroatien men även Tyskland och Tjeckien (Prag) där vi endast ska övernatta och alla andra länder vi kommer passera. så det blir en månad med min älskade vilket uppskattas mer än något annat.

ronjasvensson

love me or hate me, i promise it won't make me or break me.

RSS 2.0