du har fått mig börja tro att äkta kärlek nästan finns

nu kom mam&pap hem så att jag slipper va helt ensam hemma. dock blir de ju att sova själv, men älskling ligger iallafall brevid mig när jag vaknar. jag är nämligen ledig imorgon. den ni!
stoppade precis in mitt duntäcke förut, är det inte tragiskt?
men nu ska även jag förska sova nyduschad och med hårinpackning i håret. sovgott!

jag älskar denna grabb något enormt

äntligen hemma?

hopp, de blev don't drink and drive för mig ändå, åt på salladsbaren och ficka på espressohouse med finfina vänner.
men nu är jag här hemma.. ensam!!
hatar att va själv men what to do. haha
ska ut o powerwalka med hunden en snabbis och sen städa rummet antar jag! hoppas ni får en bra dag iallafall

bilden är från igår när jag blev så himla glad övet att vi ska "få" ett till kit från skolan, fast med borstar, plattång och andra saker istället.

salladsbaren

sometime

the person you care for the most is the person you'll let hurt you the most.

nu är de läggdags. ensamt och kallt. fy
funderar på att skippa don't drink and drive lektionen pga suuuper lång håltimma. beror på humör. livet blir ju inte precis bättre av de här vädret och tankarna virvlar omkring i huvudet.

vi rymmer bara du & jag

ja vi rymmer. bara du och jag.

livet är orättvist men sen dör man

köpte skorna igår och idag var jag även o köpte en finfin tröja med en kompis och gick sedan för att möta upp ytterligare en kompis! nu sitter jag på jobbet. längtar tills jag får komma hem och lägga mig i ett skönt bad, slappna av och rensa tankarna.
lägger upp bild på tröjan sen.

heheheeh

vilken man jag har som damsuger hela huset medans jag väntar på att ugnen ska bli klar! efter det ska vi baka kakor och kolla på ensam mamma söker. livet är ju bara för bra.

melissa horn i öronen igen. vill inget annat än att somna

..och imorgon är dom mina..

kärlek

gör det och gör det bra

världens konstigaste helg på många sätt och vis, men här är jag. och jag lever. jag ska snart in till stan för att köpa skor. och för att jobba såklart. och jag vill verkligen inte till skolan imorgon. menmen

godnatt

äntligen får man lägga sig i sängen med hörlurarna i hög volym, (melissa horn) och bara drömma sig bort lite och slippa tänka.. GODNATT

morgondagens outfit

nu träna lite på cykeln och göra mig i ordning för sängen! ställer klockan på halv 11. looove

oj, åh va roligt

tjaaaaaaaaaa

dansar med min elin, imorgon börjar vi ett, villet vi även gör på torsdag, idag hade vi spabehandlingar på 1orna, imorgon missionskyrkan på torsdag saga teatern och på fredag entreprenörskap, skööööönt! även hittat apuplats hos vila. kommer bli underbart. fullrulle här ja

sommaren 2012

nu är lovet slut om 5 timmar men jag kommer minnas denna sommar som en av dom bästa även fast vädret vart helt åt skogen!
jag har haft sjukt underbara myskvällar hemma, jag har vart ute och åkt båt, varit i smögen med min bästavän, shoppat loss i 3 idag i ullared med min pojkvän, jag har även åkt till öland med den underbara människan och till smultronstället. jag har vart på och kollat på uppträdanden, ätit god mat, spenderat midsommar me dom bästa, åkt på bilträff, badat, solat även fast man knappt såg solen, jag har träffat gamla kompisar osv..
jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. men helt underbart har det iallafall vart.

såhär sista dagen

lyxar till det på jobbet när de gäller mat, nu när alla är hemma och tar de lugnt innan skolan.. o jag sitter här och jobbar!

keep it loud

helt underbar dag igår med helt underbara vänner! träffade gammalt och nytt folk och jag bara längtar till nästa helg när vi kör igen!
men ååh va norlie&kkv va bra,
nu sitter jag på jobbet och hoppas även fast jag sitter här att dagen aldrig tar slut me tanke på att skolan börjar imorgon.

freddybebis

väntar på att mina nymålade naglar ska torka och på att krille ska komma tillbaka från sin promenad med freddy, vi ska nämligen dra oss in till stan för att kolla på emma när hon dansar! ääääldkar sommarlov, ta inte slut

mummmma

jobb jobb jobb

godmorgon. nu springer jag iväg till bussen igen för mer jobb!
måste bara säga att oljan luktade sååå gott och jag känner redan resultat?
hann tyvärr inte ta outfitbilder men kanske kan fixa de. hade ont om tid så kruksade ihop en slarvig knut och slängde på mig lite mascara och rött läppstift!

extraordinary OIL

på rasten var jag i väg lite snabbt för att köpa lite produkter för ansiktet på apotket, tänka passa på eftersom det var 20% rea. gick på väg tillbaks in i åhlens och såg att dom fått in en nyhet, nämligen elvital, new extraordinary OIL. och jag som tänkt köpa någon slags olja hur LÄNGE som helst eftersom mitt hår är torrare än en öken! men nu är det slut på det får vi hoppas, återkommer om resultat!
kostar endast 115 riksdaler.

rosen

hittade denna ros när jag sprang förbi glitter för nån vecka sen en snabbis, 10 kr. alltså världens kap. man kan bära den på kläder och även ha den i håret. jätte fint

grönt och sånt

lägger upp ett inlägg i all hast då jag om 5 minuter ska springa i väg till bussen för lite jobb!
blev en färglös och tråkig outfit men piggade upp den med en grön väska från fimont köpt i sydafrika!
byxor H&M/ tröja italien/ jacka H&M/ klocka Ivex classic/ solglasögon H&M/ väska fimont. har converse på fötterna

handboll

ber om ursäkt för dålig upd men jag har haft fullt upp med myskvällar, grill, handboll, aktioner osv! men nu är jag med igen,

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2125062/images/2012/pic_5027c964ddf2b3785100001d.jpg" class="image">

woho

äntligen efter 50 års väntande har jag fått tag på dopbilderna! så jag lägger upp några,

the person you care for the most is the person you'll let hurt you te most

kofta HUN/ klänning skill/ skärp H&M/ ringar de två första är guld och 3de ringen gina/ halsband pilcrim
och på benen har jag helt vanliga svarta leggins från H&M

no happines stays forever.

blev så att jag ska sova själv nu inatt för första gången på ett satans bra tag.
så sängen är på tok för stor och inte alls lika pratsam och mysig. haha men min fina pojke kommer till mig imorgon igen efter jag jobbat.
och så har vi haft en himla trevlig dag med en del av min släkt!

bjuder på en gammal bild, tror till och med att den kan vara runt 7 månader. lovee u

bilderna ville inte publiceras, här får ni dom

skor duffy/

fire and ice

jeansväst hm/ jeans gina / skjorta gina / klocka new yorker

because i love you. that's why.

kvällen kan inte bli bättre, även fast jag fick springa hem från bussen efter jobbet barfota pga regn och skoskav är livet toppen. mamma hade nybakta cupcakes hemma och medans jag väntar på min pojke tar jag ett skönt bad med hårinpackning och läser tidning! ska njuta av min första kväll hemma på vääääldigt länge!

glömde

naglacket ni ser på inlägget innan (på tummen iallafall) är från claudia köpt i tyskland.

tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen

känner att jag börjar bli riktigt duktig på de där med att spara vilket jag absolut inte var förut. fick bli så bara för att jag ska ut o resa så mycket nu och kommer behöva mer än jag vet inte vad. hehe

never tell your problems to anyone. 20 % don't care and the other 80% are glad you have them.

sitter nu på bussen efter två nätter hos älsklingen! kan liksom inte dröja på de längre nu, nu måste jag palla mig in till stan för att jobba. men krille kommer till mig ikväll för att imorgon drar vi till farmor som fyller. yes, slipper sova själv ännu en natt! bilden är tagen innan vår nattpromenad igår.

i love you with all my butt, i would say heart but my butt is bigger.

påväg hem från smögen efter underbara dagar! hade kunnat stanna ett bra tag till men nu åker jag äntligen raka vägen till min saknade pojkvän. inte alls långt kvar till skolan heller, så nu ska jag baaaaara ta de lungt dom sista dagarna som är kvar.

right back

shorts hm/ tröja gina/ klocka monol

i know i'm not the first. but i'm better be your last.

jag trivs bättre än bäst, här skulle jag kunna bo. smögen i mitt hjärta ungefär.

OMBREEE

är supersugen på att göra ombre. varför kan jag inte bara låta mitt hår va?! måste antagligen gå till frisör då det är rätt svårt att göra? jag vill dock inte ha så ljust som på bilderna och inte ljust så högt upp utan att de börjar längre ner. bilderna är lånade från weheartit

yes, we have disappointed god. but no, god has not abandoned us.

äntligen på väg till smögen! nu laddar vi upp med godis, dricka och asbra musik. det här ska bli en helg man aldrig vill glömma! första bilden är på min lunch och andra på mig tagen idag.

uppe med tuppen

idag står jobb, jobb och jobb på topp för att i kväll drar vi till smögen! hur nice är det inte? fick äntligen sova i min egna säng för först gången på typ en vecka?, aja skönt var det iallafall. får se hur mycket upd det blir men hinner förhoppningsvised en del. love

skänninge

super mysig och lyckad dag på skänninge med elin, markus, hans kusin? och hans kusins flickvän! spenderade mest tid vid karusellerna, och jag tackar för det fina vädret! åker heeelt klart dit nästa år ingen.

ronjasvensson

love me or hate me, i promise it won't make me or break me.

RSS 2.0