För blont hår

Som ingen missat vid det här lagret så har jag växlat mellan blondt och brunt ett jäkla tag.. Men nu mer bestämt mig för blont.(sedan efter mitt frisörbesök)
Så kört på ett par produkter nu som jag bara älskar och som fått mitt hår må bra.
Några har jag alltså bara fyllt på men även lite nytt ska testas som jag hört gott om.

Påfyllda produkter
Ett silvershampo från Paul Mitchell som är så underbart, hade ett från Björn axén vilket jag tyckte gjorde håret tort.
Så inne på Lyko berättade dom om detta som är ett bland de ända silvershampon som ska va bra för håret.
En olja som är för "light" hår. Alltså för ljust färgat hår. Använder man vanlig olja kan de bli lite grönaktigt eller gult av oljan. Sen luktar det ju fantastiskt bra.

Nu till nya produkter
Balsam från Paul Mitchell och även från samma serie som silvershampot. Detta märke va helt nytt för mig men är så nöjd med det och antar att inte balsamet kommer svika mig heller.
Detta ska hjälpa mot skadat hår, behålla glans och även behålla de ljusa pigmenten.
Ytterligare en produkt från Paul Mitchell. Detta ska va som ett "leave-in balsam" som man applicerar på handdukstorkat hår, som även där ska hjälpa mot skadat hår, behålla glans.
Den produkt som svider mest i plånboken. En repair-mask från moroccanoil. Denna ska tydligen va helt fantastisk o va "räddningen" på skadat och slitet eller sönderfärgat hår. Är så nyfiken på denna.
sist men inte minst nästan det viktigaste för att bevara sitt hår i den perfekta blonda färgen. En färginpackning. Har testat den omtalade från revlon och tyckte inte det va något fel på den. Men då jag inte testat denna och vill hitta det bästa för mitt hår så ska jag ge denna från Maria Nila en chans o sen bestämma mig för vilken jag gillade bäst.

Så detta är vad jag kommer använda på mitt hår ett tag framöver nu, o hoppas på att det gör under. Mitt hår har ju fått va med om en hel del så dags att ta hand om det och vårda det ordentligt.
Försöker att inte tvätta det och styla det så ofta nu på ett tag så det får vila.

Allt som allt gick detta på 1112:- så det fick svida lite. Men jag vet att mycket av det räcker sjukt länge.

ronjasvensson

love me or hate me, i promise it won't make me or break me.

RSS 2.0