Äntligen fredag

Då börjar veckan gå mot sitt slut och det är otroligt skönt. Det får gärna gå fort nu när jag har så mycket att se fram emot haha
Gick upp vid halv 8 imorse för att fixa mig och åka till hunddagiset för jobb, det var verkligen som jag tänkt mig, alltså sjukt mysigt! Vi fikade, gick ut med hundarna och lekte med dom som bara den. 

Nu tänkte jag jobba hemifrån en stund för att sedan mysa med mina brorsdöttrar vid kl 4. 
Tobbe är i Tyskland över dagen och kommer hem ikväll, då blir det mys för fulla muggar! 
Imorgon ska jag äntligen träffa min älskade Carro för roligheter och vin, perfekt helg helt enkelt!


Hunddagis

Har vart på riktigt viktigt möte idag angående jobb osv 
Och precis nyss fick jag reda på att jag imorgon ska jobba på hunddagis imorgonbitti. Så himla mysigt att leka, gå ut och ta hand om hundar.
Detta är såklart bara extra, mötet va om något mycket större (som jag förhoppningsvis kan berätta om snart).


Möte på möte

Suttit i möte hela dagen, så skönt att få komma hem för att laga mat och mysa med min man.



Beställde äntligen mitt proteinpulver från fitnessguru också, med 50kr rabatt! 

Använd koden GIFT50SE för att få 50kr rabatt på hela. 

Att gymma tillsammans

Tobbe la sig bredvid mig vid kl halv 7 imorse efter att ha jobbat natt och 12.30 gick vi upp för att handla på maxi och gymma, så stackarn fick inte mycket sömn. 
Är alltid 1000 gånger roligare att gymma med någon, så det är toppen att han har gym som jag kan följa med på, på hans jobb! 

Försöker ha bra fantasi gällande mat men blir inte mycket annat än kyckling, kött, broccoli, keso och kvarg haha måste verkligen låta kreaviteten flöda lite mer haha. 

Köpte faktiskt kvarg med passionssmak på maxi förut för endast 1kr (den stora förpackningen) för att utgångsdatumet är imorgon, får se vad jag tycker om den.



Vår


Har inte visat er detta jag fick av mamma och pappa som tack för hjälpen för att jag tog hand om huset, hunden och katten medans dom var i Sydafrika och som sena julklappar.

Kan inte vänta tills jag får använda mina nya absoluta favvoskor, dom är så sköna, och snygga! Och väskan ska vi inte ens tala om. Tack så mycket älskade ni. 

Kompis det går bra nu

Alltså ÅH vad jag är lycklig just nu, kan inte ens beskriva med ord. 
Har så mycket roligt att se fram emot, och så mycket jag inte kan säga offentligt än för att det är hemligt en så länge. 
Bara hoppade fram på rullbandet idag på gymmet, haha okej, nu ska vi inte överdriva men va längesen jag va såhär förväntansfull. 
Ska jobba gärnet nu dom här dagarna och stannar hos min man hela veckan, o så möte på onsdag. Fullspäckat just nu men jag älskar det. 


Städat




Tog tyvärr ingen bild på vardagsrummet 

Vi bestämde oss för att städa lägenheten nu i helgen och så fint det blev. Behövdes dammas av och dammsugas! Det är så skönt när det är gjort och man bara kan koppla av, tända doftljus och sedan lägga sig i en nybeddad säng. 

Inspo



Fitnessguru.com

Tänkte beställa proteinpulver från fitnessguru och har bestämt mig för 
Strawberry white chocolate för har hört så mycket gott om den smaken. Trotsar mig själv och tar inte något med hallon för första gången haha
Och så tänkte jag köpa en shaker till, men nu är det så att man får göra sin egen och har beslutsångest. 
Väljer mellan 3 stycken 




Tänker inte beställa något förns jag är 100% säker på vad jag vill ha! Punkt slut 

http://www.fitnessguru.com/sv 

Ensam på gymmet

Många eller aa de flesta ser söndagen som någon slags "vilodag" eller "deppar dag" för att helgen är slut och en ny vecka börjar, medans jag ser det som ett sätt att starta veckan på ett piggt och fräscht sätt.
Så på måndagen när jag vaknar vet jag att jag har jobbat en hel söndag så att jag kan va ledig en onsdag istället mitt i veckan och jag vet att jag har gymmat för fulla muggar (ibland till och med 2 gånger) och kan ta det lugnt en annan dag. 
Har alltid tyckt det vart skönt att göra något på söndagarna istället för att bara ligga i soffan, va bakis och tycka synd om mig själv! 


Ingen söndagsångest

Uppe med tuppen för att jobba hela jäkla dagen, men är på bra humör för det, är ju tros allt arbetsledare så jag bestämmer idag haha. 
Älskling och jag somnade på soffan i natt i väntan på att se någon boxningsmatch!? Aja, mysigt var det iallafall. Ikväll blir första gången på länge som jag får sova själv.

Ska hinna med ett gympass nu på lunchen är det tänkt, har ju trots allt vilat nu i två dagar så det är dags att köra stenhårt hela veckan! 
Fy vilket långt hår jag lyckats få sen jag klippte det senast? Bea ska slinga det någon dag i veckan så det blir ljusare sen är det nog dags att klippa topparna igen!

På hugget





Alltså det går BRA nu, som tusan! Sprang halvmilen förut och körde ben så det sjunger om det. Blir gym ikväll igen med älsklingen. 
Bara längtar tills våren så man får springa ute, använda sneakers, mysiga promenader med endast en tjocktröja och fint fågelkvitter. 

Ruuuumpa

Idag efter jobbet är gym på schemat (som vanligt) och det är ben och rumpa som gäller för hela slanten! Och så 40 min kondition också, vilket jag alltid startar med

3 st övningar som känns i röven om man inte har tillgång till maskiner, brukar köra 10x3 repitioner och så en del andra övningar också 




Kan köra på hur länge jag vill idag då Tobbe jobbar natt och inte kommer och kryper ner förns kl 6 på morgonen. Men det är så sjukt mysigt när han gör det. Så ska försöka kolla klart på OTH och ta hand om mig själv med ett skönt bad och kanske städa lite i min mans lägenhet haha.  
Imorgon åker vi ut till hans föräldrar så hans pappa kan fixa min bil så vi sedan kan åka o besikta den.
Håll tummarna!

Gröt

Bestämde mig för att göra en ordentlig frukost idag eftersom jag endast brukar dricka en smoothie och tyckte att banangröt var en bra idé!
Det är endast vanlig havregrynsgröt med en mosad banan i!
Och som topping är det 2 dl frysta hallon med 100g hallonkvarg.

Alltså det är så jäkla mättande så det inte ens går att förklara, skulle kunna klara mig på detta hela dagen utan att bli hungrig igen!

Wanties från H&M




Besviken

Gymmade stenhårt både idag och igår, och då blev det tillomed 2 rundor!
Igår var det mage och kondition och idag var det armar och kondition. Är verkligen så tacksam att jag har Tobbe som hjälper mig med allt.  
Det är verkligen så sjukt skönt att träna, man märker hur mycket bättre man mår, hur mycket mer man orkar och hur mycket mer positiv till livet man blir.

Så därför tänker jag skita fullständigt i folk som ljuger, får mig att må dåligt och trycker ner mig och istället bry mig om dom som faktiskt bryr sig på riktigt och som är ärliga


Hard work work







Torsdag!



Körde endast kondition och väldigt lite ben/rumpa då jag fortfarande har träningsverk (döda mig?). Men blev ändå 1 h.
Det var dock de sista denna vecka då jag åker till Oslo tidigt imorgon för lite events och inte kommer hem förns söndag kväll! 

Men taggar redan för en stenhård vecka nästa vecka! 

Bananpankakor


Nyttiga bananpankakor och allt du behöver för att göra det är, egg, banan, hallon och yoghurt

Pankakor (för en person)
1 egg 
1 banan

Mosa bananen så att det är så små klumpar som möjligt och blanda i ett egg. Stek men lite smör

Topping, hallonsmothie 
100g hallon
1 dl lättyoghurt

Värm hallonen om frysta, mixa sedan tillsammans med yoghurten. Och ät till bananerna.

Till detta drack jag fun light (wild strawberry, watermelon) 

Allévo

Har ju som sagt fastnat för nutrilett men har alltid velat prova något matliknande istället för bars och shakes som man kan äta på kvällen när alla andra ska äta mat.
Tycker faktiskt det smakar helt okej och tar endast 5 min att göra!

Köpte på maxi för 25:- och provade idag smaken ratatouille con mozzarella men har även köpt nån med kyckling som ska provas imorgon! 


Nu jäklar

Har totalt mördat mig själv (eller ja Tobbe såg till så att det hände) dom två senaste dagarna! 
Igår var det kondition och ben/rumpa så kan absolut inte gå och idag var det kondition och armar/rygg/mage.

Har inte fått prova på mitt nya gym än då jag gymmat med Tobbe på hans jobb, men torsdag är det tänkt att jag ska provtesta och se vad det har att bjuda på.

Är så sjukt taggad 


Söndagspromenad



Nytt år

Nu har jobbet börjat igen och semestern är slut. 
Vilket innebär att ta tag i träningen (på riktigt) och även kosten.
Så idag inhandlas det gymkort och matlådan består av kyckling med keso light. 

Har haft en riktigt bra jul och även en sjukt bra start på det nya året, tycker det är skönt ändå att äntligen komma tillbaka till rutiner.


ronjasvensson

love me or hate me, i promise it won't make me or break me.

RSS 2.0